GÖTEBORG




Imorgon 05.00 går bilen mot Göteborg med mig och Flisan i. Hela fredagen är det världs cup hoppning i skandinavium som gäller sen en natt på hotell. Hela lördagen kommer vi spendera alla vår tid och våra pengar på shopping, shopping en himla massa shopping! ;*

time for make-up and perfect smile



ignorera att jag typ ser tre storlekar större ut på bilden än vad jag är (tycker jag iaf (a)).
Om en stund kommer tjejerna, dax för fix och lite fest såklart! Känns verkligen som att det börjar höra till vanligheterna, haha men det gillar vi väldigt mycket. Något som ska vara gjort innan de kommer är iaf minst en timmes powernap annars kommer jag däcka av synen på alkohol. Det skulle ju vara lite pinsamt. Vi ska dra oss in till nybro och något man hoppas på är ju att vi kan ta oss hem, det ska ju typ bli snöstorm? hihi kan bli spännande. Vi gillar lite äventyr. puss


idag får rubriken helt enkelt bli ONSDAG

Just nu sitter jag och kollar på det där programmet "Biggerst loser". Det gör verkligen att jag ångrar att jag köpte en godispåse som jag redan smäckt i mig efter skolan i dag. Ucsh, jag blir nästan lite illamående! Tänk att bli så stor!? Det är nog min största fobi, tänk liksom att bli fången i sin egen kropp. Det är fruktansvärt synd om dem och de som klarar sig ut ur det måste vara riktigt starka och kan vara så jävla stolta! Nehe, det här var ju en liten parantes som Mikael Hildingsson hade sagt, hih.

Provet i träningslära gick lysande idag tror jag faktiskt, visst tobaksdelen gick nog inte så bra. Jag hade då fått för mig att det inte skulle komma på provet och struntat i att läsa den delen. Hihi, så var inte fallet. Torsdag är det tyska prov på 78 ord med böjningar på, alltså 312 ord und ich liebe es. Fredag matteprov som jag missade förra veckan. Men hörni, annars är det ju lugnt ju!


try to say something that matters

"Jag är så hungrig att jag skulle kunna äta en hel skog ... (tankepaus)... full av djur!"
- Jenny Borg

    
söting bild från högstadiet nångång.


Idag ska jag ta mina kära pollar och rejsa satan i snön för det har jag saknat. Jag saknar faktiskt mina knäppskallar mer än jag erkänner ibland, dem är underbara! ;*  ge mig sommar  nu nu nu!


we are free and we are perfect








Vid fyra tiden samlades tjejerna och åt fin middag som Ebba hade lagat. Riktigt bra gjort! Senare kom Mattias och vi hoppade ner i badtunnan allihopa, drack lite och hade riktigt mysigt. Abbe & Henke dök också upp lite senare tyvärr för dem fick de inte plats i badet, hihi. Vi gick upp och fixade oss och grejade en massa, hade allmänt trevligt faktiskt. Sen tog tjejerna taxi till emmaboda och sen tåget mot nybro för att gå till Chili. Killarna stack till bygget. Det blev nattbussen hem och sen 1000000 nattmackor. Jag älskar att äta på natten (L) hihi underbart juu.

På morgonen idag fastnade jag, Ebba, Lisa och Mattias framför något som jag skulle vilja säga är världens otäckaste film! Vet inte hur många gånger jag skrek, haha. Orphan hette den.  Nu har jag varit hemma en stund och har en liten fundering på att gå och baka en kladdis (hjärtanformad såklart) & sen bjuda in min käraste, tss ;*


uuuuuuh, baby baby it's a wild world

Just nu sitter jag & Felicia och tjabbar om ifall man säger "Nu har du skitit i det blå skåpet" eller om man säger "Nu har du skitit i det röda skåpet". Jag vet att jag har så jävla rätt, visst är det de blå skåpet man har skitit i? HAHA


Jag är troligen för trött för att skriva ett inlägg idag, det kommer bara bli flummigt (flummigare?). pusspusspuss hemskt mycker pussar, godnatt.
 

LÖRDAG/SÖNDAG






tacktacktack för igår, väldigt trevligt tycker jag! (:
Började med lite god mat hos mig sedan drog vi vidare till Elin där det var fest. Det var en lugnkväll tycker jag allt men ändå vaknar jag med blåmärken på hela knät? knasigt. Vid tre tiden tog vi taxi hem och åt massanattmackor och lite senare kom mattias och anton. Jag hade visst råkat få med mig antons mobil hem, hihi jag var iaf snäll och skickade massa gulliga sms och gjorde några finfina filmklipp! (y)

Vi somnade - vaknade och tittade på film hela dagen. Mattias och jag var också duktiga och gjorde pannkakstårta som vi sedan bjöd på, haha. (det är en hemlis att vi innan det hade ätit pizza & glassmedvarmahallon)  uuuuuuh bra är vi!

pusshej

NU STICKER VI, FEEEEEEST! ILOVEIT ................... puss


I'll be sitting on the top of the world.

Nu ligger jag i min breda, gosiga säng med ett fluffigt och tjockt duntäcke över mig. Jag ligger och tänker över veckan som varit lite men också helgen. Fest på lördag, oohja vi är taggade! Jag ska träna med Ulisco på lördag också och tro det eller ej men jag tänkte faktiskt ta ett pass på gymmet innan. Har faktiskt lycktas ta tag i mitt liv lite (denna veckan iaf).

Imorgon tar jag åtta tåget till skolan fast jag börjar vid tolv. Jag ska faktiskt skriva mitt geografi arbete, visst är jag lite duktig? tack. he hehe. Såklart var jag tvungen att be Malin om hjälp men det borde jag förstås inte erkännt precis efter att jag skrytit. Det är iallfall tur att jag har henne så jag får upp hoppet för ett godkännt! Geografi är inget för mig.

Förresten är det snart dax för att välja inriktning, ångerst på hög nivå kan jag lova! Tror det blir europa profilen för mig faktiskt. Jag tycker det är spännande att läsa om andra länder, språk & så. En liten Annelie bor det nog allt i mig? Lätt att jag ska utomlands och jobba några år efter studenten!

godnatt


and we were dancing the whole way home


pepppepppepppepppepppepppepppepppepppepppepppepppepppepp


Linnea Johansson + passa tider = inte alls bra

Tisdag;
- Vaknade kvart i åtta av att mamma står och skriker; Nu måste vi köra! Slänger på mig kläderna och springer, fick sminka mig på tåget och håret var inte att leka med.
- Fick jaga bussen när vi skulle hem, tack och lov stannade den.

Onsdag;
- Missade tåget med sådär tio minuter och fick ta nästa tåg till skolan, bra jobbat (y)


Sometimes I find another world inside my mind, when I realise the crazy things we do.



Mysa satan med flisan ikväll står på shemat. Som alltid?
Åhhh i natt när vi sov där frös vi så mycket att vi tog madrassen, massa täcken och filtar och gick ner och la oss framför brasan. Högsta mysfaktorn på det! ;*

Imorgon efter skolan tar jag tåget åt fel håll och hälsar på lilla Sanna, stannar där över natten också. Vi hörs , pussssssssssssss

RSS 2.0