ni är galet bra


Myskväll med Ebba, Annie, Jenny, Malin, Mattias, Linus, Abbe & Erika.

Mormor ringer mig:

mormor: Linnea, hur sjuttsingen får jag igång teven?
jag: Tryck på knappen framme på teven.
mormor: Men jag har gjort det, den lyser bara rött.
jag: Tryck på standby knappen på kontrollen då.
mormor: fjärrkontrollen till tvn? oj, nejmen titta det funkar. Tack.

Haha, livet är inte lätt! Söt är hon.

God Jul






It's not allways rainbows and butterflies

& den sista riktiga skoldagen är avklarad! Bara en dag kvar nu som innehåller en tyska lektion, klassamling och konstert i aulan. Känns inte alltför tufft faktiskt, bara lite sjukt att redan halva etta har gått?

På samhällsprovet idag är jag helt säker på att jag satte mitt första ig, haha det var skrämmande vad dåligt det gick. Ärligt talat så gör det inget, någongång ibland får man ju misslyckas som sagt!

For good times and bad times, I'll be on your side forever more.


schack matt!








HAN KOMMER FAN BLI PROFFESSOR DEN UNGEN!
Kul, kul att bli slagen i schack av sin 10 åriga lillebror.
Kul att han slår pappa också.
Kul att när jag visar honom mina mattetal med x och y så kan han
räkna ut det.
Kul, väldigt kul att inte jag fick den intelligensen, haha.

Förövigt så sitter jag och tjurar lite för att jag inte vill plugga matte, vilket jag inte heller gör men verkligen borde göra. Terminsprovet på torsdag kommer gå lysande känner jag.

jag vill ha sommar!


I'm feeling nervous, tryin' to be so perfect, 'cause I know you're worth it.

Jag har kommit på att vad jag än sätter mig in och gör så måste det vara perfekt. Jag är ingen sån människa som är särskilt pedantisk och perfektionistisk i vanliga fall, när det gäller att hålla koll på saker och typ städa, snarare tvärtom. Men som tex. med hästarna! Allt som inte är perfekt är skit. Jag blir aldrig nöjd, aldrig med något jag gör. Ofta lägger jag på ett litet leende sådär och säger; "Jo, men visst. Det här var bra, jag är nöjd" . Men alltid tänker jag missnöjt att jag kan bättre! Jag tror många är sånna?! Eller har jag simmat vilse i nattmössan nu?

Jag vet iallafall att jag måste jobba på det, att våga misslyckas ibland!




Myspysigt

vad ska det bli av dig? ja-a-a-ag är redan vinnare!


Mamma var för gullig idag på McDonalds. Vi körde i McDriven för jag höll på att tuppa av av hunger, haha. Sen tog det en jäkla tid att få maten, som det ofta gör i nybro?! Sen säger mamma i bilen " Nu ska han få sig en liten pik, mohaha". När killen tittar ut för att ge oss maten säger mamma med en såndär lite skeptisk ton ni vet "jaha, glömde du bort oss?" Killen bara "Nej, jag var tvungen att springa och hämta massa saker till er" med en trevlig ton som man måste ha närman jobbar inom service.

När vi stängt rutan börjar hon gapskratta och bara " HA HA HA, såg du? Han vill gärna ha sagt; Hållkäften kärring jävel, jag gör det så fort jag kan! Men med ett sånt jobb måste man ju vara trevlig helatiden. HA HA, så jävla kul att retas lite. Jag är så glad att jag inte jobbar inom service! Jag hade blivit tokig."

Självklart så var den här killen en gammal elev till mamma också, haha stackarn. Man kan inte annat än skratta.

i know that life won't break me

Har precis suttit och samtalat en stund med min gamla Mallan. hihi, så kul att höra vad vuxen hon har blivit av att flytta hemifrån. Fast det får mig att bli ganska nöjd med att bo hemma faktiskt, slippa handla, laga mat & sånt som är alldeles för krångligt för mig.

Just nu sitter jag och lär mig spotify (lite efter alla andra?). Nu var det i alla fall min tur att ta tag i det och skaffa ett konto. Det är så skönt att slippa och sitta och krabba med youtube. Men fysatan vad reklamen är irreterande, haha! Men ack så underbart med musik.. hihi

Imorgon får jag sova till halv nio, kan nog behövas. Helgen kommer bli riktigt intensiv.
ingen som har en blå poliströja att låna ut?


Godnatt


en kopp te, en film & sömn står på min lista för kvällen

i'm not scared of dying, i just don't want to.


Hihi, vilken gullig vän jag har som har varit här och uppdaterat. <3

Nu är jag tillbaka, för ett tag iallfall. Men troligen kommer bloggen inte att uppdateras lika ofta som
den gjorde innan. Ni som inte har pratat med mig nu på ett tag har missat ganska mycket faktiskt,
ingenting jag kommer att skriva här nu utan nu blickar vi framåt! Men titta, är det inte sjuk? så fort jag sätter mig och ska skriva så står det helt still i mitt huvud.

Nu på fredag är det lusserugby i skolan, kommer bli så jävla kul rent ut sagt att se Annie & Jenny springa runt där nere. Haha, ser redan fram emot det! Jag och Malin har bestämt oss för att titta på och försöka fånga lite på bild. Jag är alldeles för feg för att delta och troligen skulle jag få näsblod så fort någon tittade på mig. Jag har ju en tendens att få det väldigt lätt, till och med av bara mardrömmar... knasigt. 


puss


20 dagar till julafton!

Det är bara 20 dagar till julafton :D bara så att alla vet det ! (H)




JAG TYCKER LINNEA ÄR BÄST!!!

ville bara berätta det för er ;)





love, Annie :)


RSS 2.0