ilovesolen

IKVÄLL SKA JAG TILL ANNIE!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
PUSS PÅ ER! ;*

bråkoch...

Ohhej, vad dt har varit tjabb idag! ;o
Rektorerna och fritidsledarna har fått för sig att vi ska ha cabarén, konsterten, skolavslutningen pch balen på samma dag! Hur fan har de tänka att vi ska hinna? Man vill ju liksom hinna göra sig i ordning ordentliget till balen.
       Sen pratade vi med fritidsledarna och då sa dom att om dt inte passade kunde dom ta bort balen helt? :O aldrig i livet! Men vi har iaf varit ca 20 pers hos rektorn och minst lika många hos fritidsledarna och pratat men de lyssnar inte, 10-15 st sprang tillochmed ner till tidningen. HAHA, håll utkik! ;D
  *
När jag kom hem från skolan ca 15.00 satt jag mig i soffan och somnade efter att jag hade ätit lite mellanmål, när jag vaknade, shit vad illa jag mådde! ;s det har fortfarande inte släppt helt men dt har blivit bättre. Tänkte gå och lägga mig tidigt och hoppas på att skiten försvinner tills imorgon. Elr tidigt och tidigt, efter DESPERATE HOUSWIFES, världens bästa program. haha! Men jag har hört rykten om detta programet och om dt är som jag har hört så tror jag att dt från och med detta programmet kommer serien bara att bli sämre och sämre. typiskt! nej, jag är inte tv nörd. Det är faktiskt dt ändå program jag följer. så dt så! ;O höhö.

funkar inte att ladda upp bild idag, så skitsamma. Kanske komemr upp någon senare!
PUSS ;*


måndag..

Det blev ingen cross igår, jag rinde till Malin och då var allt nästan slut.
Det fick bli en runda ut och gå och sen rida. Första gången jag red sen jag skadade tummen, ont som satan gjorde dt hela tiden men dt får man ta!
       Idag har varit en jätte dyster dag i skolan, alla har varit ledsna..       <33
Annie & jag var uppe hos Claes, syven. Så nu har vi bytt från samhällsprogramet i emmaboda till samhällsprogramet i nybro. Ska bli skönt att få träffa lite nytt folk! Vi har också haft muntligt nationellt prov i matte, bobby förklarade ju inte hur man skulle göra?! ;o skitsvårt var det. Vi slutade tidigt och då gick jag, Annie, Toffen & Robert till Linden och åt pizza, (a' alltid lika gott! höhö. Nu ska jag ut och rida mina små pollar, får se om dom är lugnare än vad de var igår. man kan ju hoppas iaf! Sen tänkte jag att mamma kanske kunde färga mitt hår? så att jag slipper gå runt och vara gul i huvudet. Men det blir troligen inte av idag heller.

Jag känner att min blogg är så fruktansvärt ointressant, men jag ska bättra mig. promise.

LINNEA
Jag, lillebror & storasyster.   <3

klar!

Mitt litteraturarbete är färdigt! :DD

Nu kommer jag att ha tid att blogga igen så kolla ofta för mer uppdateringar.

Nu ska jag en sväng till vissefjärda och kolla cross, ha det bra sålänge!


sry

- först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat.

Denna veckan har bestått av historia prov, nationellt prov i matte och ett stort fysik prov.
+ att jag ligger så mycket efter med litteraturarbetet.
Det är min ursäkt varför jag inte bloggat, ni förstår nog vad jag lagt all min tid på.

Jag skrev att jag skulle uppdatera om helgen, förra helgen. Men jag tänkte inte gå in på det så mycket eftersom att det faktiskt är en vecka sendan det hände. Jag tävlde iaf hela förra helgen, Chucky på lördagen och Ulisco på söndagen. Allting gick jättebra & jag var kanon nöjd med helgen! (y)

Idag var jag anmäld till en tävling i Torsås med Chucky, men det sket sig eftersom jag är så klantig som jag är.
I torsdags på träslöjd så höll jag på att tälja på något som ska bli ett pallben. I allafall så råkade jag slinta lite med kniven och skärde av fingertoppen på vänstertummen. Hur många lyckas med det? Jag och läraren Bosse sprang direkt till vårdcentralen där dom idioterna säger till mig att sätt mig och vänta.
Hallå, nöt huvud!
Bosse blev skit arg och skällde på dom och sa argt som satan; ´Hon ska fan inte vänta! haha
Då kom två doktorer springande.
först tog någon sjuksyster han om mig och skulle rengöra det, fyfan smärta säger jag bara! ;s
Efter de hade rengjort, ja då passade det att bedöva. Kunde de inte gjort det innan kanske?
De varnade att bedövningen kunde göra lite ont, och klurig som jag är tänkte jag:
Hur jävla ont kan en salva göra?
men det var ingen salva, det va ju värsta sprutorna ju. Jag fick 2-3 sprutor in runt tummen och det kändes typ som att de nådde in till benet ;o hehe.
Sen sa doktorn iaf att de skulle sy och att det var väldigt nära benet i tummen och att de va därför de bedövade så mycket. Det blev 3 stygn och nu sitter fingertoppen på plats igen! men det gör fortfarande ont som satan. 
 
Aja, nu står Ida och bakar kladdmuffins (Hannas recept) som är verkligen hur gott som helst!
ohja, jag vet om några år, om inte innan, så kommer jag rulla fram för att jag är en sån godis gris! :DD

I eftermiddag ska jag till Nybro, Daniella fyller 16 år! GRATTIS GRATTIS GULLET :*
Vi ska fira henne och så. Efter det ska vi direkt till Felicia som jag har S-A-K-N-A-T med stora bokstäver.
& fira henne eftersom hon fyllde 15 år i tisdags men då var hon på prao uppe i Linköpning.
GRATTIS I EFTERSKOTT BBY! <3

vi ses &hörs! hejdå.

blablabla

Tjoho!
Uppdateringen om helgen kommer senare!

Nu sitter jag här igen, tjockar mig med godis och försöker skriva på mitt litteraturarbete. Fan, jag ligger så mycket efter. Men det löser sig nog! haha. Idag har vi iallfall haft historia prov som jag började läsa på till igår kl 21.00 ungefär (a' men det gick helt okej faktiskt. :) På musiken blev det kareoke, så himlans längesen jag sjöng det asså. Väldigt kul! Slutade efter vår fysiklektion tio över två. Aja, nu måste jag faktiskt börja lite på arbetet. PUSS :*

.

Nu har jag skrivit ungefär hälften av analysen på min första bok, hur fan ska jag hinna bli färdig? ;o
det löser sig får vi hoppas.

Nu ska jag strax gå ut och rida. Imorgon ska jag tävla med Chucky, 0,90 & 0,90.
Det är lokaltävling i Eriksmåla hela helgen. Så jag startar med Chucky på Lördag och Ulisco på söndagen. Ulisco & jag ska starta 1m & 1,10m. :D Så ikväll blir det lite fix inför tävlingarna och sen ska jag troligtvis hämta Felicia hos Bea eller vid tåget senare, om jag lyckas tanka min moppe förstås! haha, det är inte så lätt som man tror ;o

Jag funderar på att göra mig lite nudlar nu.
HEJDÅ!


ons, tors

hej
Nu sitter jag vid datorn med en kopp varm O'boy. Jag gick precis upp för jag blev väckt av telefonen och den var en viss Annie Steen som ringde. haha. Mamma och pappa är i Danmark över dagen och Olle är hos våra kusiner så idag får jag en lugn dag för mig själv, så jävla härligt. Fast, tro det eller ej men jag tänkte skriva lite om min första bok till litteraturarbetet. Snart dax att lämna in ju. Aja, jag tänkte iallafall berätta lite om dom sista två dagarna eftersom att jag inte har bloggat.

ONSDAG; Annie & jag tog tåget in till nybro vid 21.35 och var inne ungefär tio i. Men ojsan, klant som jag är glömde jag min plånbok där tror jag. Hoppas att det är någon ärlig människa som hittar den så att jag får tillbaka den snart. I allafall så hade vi jättetrevligt och träffade många nya människor. Vid två tiden åkte vi hemåt. Fyfan, vilken rolig kväll vi hade!

TORSDAG; Jag vaknade upp hos Annie, vi gick upp och åt, latade oss och sen sov lite till. haha. Vi tre gick vi ut och red Annies hästar, sen direkt åkte vi hem till mig och red min hästar. Vi kom in från stallet 20 i sex och vi skulle vara i lindås klockan sex. oh, vi hade brottom. Ut & in ur duschen, snabbsminkning och ofixat hår. men dt är väl snyggt? haha. Vi kom nog iväg härifrån kvart över sex, med moped. Vi körde mopeden hem till David och ställde den där. Sen åkte vi ut till Lindås, Änglamark. Ohja, tjejerna där var taggade! haha, vi grillde, elr dom grillade, vi hämtade kebabtallrik. Det var väl typ klassen som var där och kanske 7 andra eller nått. Trevligt var det iaf. Jag åkte hem vid elva tiden, då var jag skittrött. Hoppas ni hade roligt efter det med! PUSS :*

Eftersom jag ska sitta vid datorn och skriva på mitt arbete så kommer jag nog blogga några gånger under dagen som ursäkt för att slippa plugga. (a) vi hörs!

fest.



NU STICKER VI TILL NYBRO! :DD
come on baby i want to party

men först blir det lite mysgrillning.

vi ses.

kladdkaka

Nu sitter jag här, ny duschad och fräsch. Ska strax gå och göra mig i ordning lite.



Amanda & Sarah åkte nyss hem. Amanda kom hit vid ett ungefär och fick vara med när jag red Chucky, kul för henne! Mohaha. Sen gick vi in och började göra kladdkaka och då kom Sara,h vi åt en massa kladdkaka & Amanda, tro det eller ej men hon åt bara tre bitar! :D HAHA. Snart kommer min bästavän Annie Steen hit! :*

vi hörs&syns! tjohej

storstaden

Idag blev jag väckt av mamma klockan åtta. Då gjorde jag mig i ordning och åt frukost, klockan nio åkte jag, Ida, mamma & Olle mot Kalmar. Vi körde först till polisstationen för att Olle & jag skulle fixa pass, fyfan va hemsk min bild blev ska ni veta! ;O
      När det var fixat åkte vi in mot stan, blev två tröjor, en softschell (stavingnen?) -jacka att rida i och jeanstights inhandlade till mig. Jag köpte en balklänning också som jag ska ha på niornas bal, men jag vet inte. Det är så svårt att veta vad man ska ha för sorts klänning. Men fin var den iallafall tycker jag!
      Jag frågade susanne, som är frisör om mitt hår och hon sa att det blev så gult för att jag hade i färgen för kort tid och att när jag ska färga om det ska jag ha i färgen i max-tiden. Jag har köpt färg nu så jag ska väl färga det någon dag i veckan, sen hoppas jag på att annie vill hjälpa mig då också! :) 
      När vi körde hem gjorde vi ett litet stopp i tvärskog och lämnade ida och sen var det nått möte. Vi fick se Sannas & Tobbes lägenhet som dom nyss flyttat in i, skit fint hade dom gjort det!
      Imorgon hoppas jag på att få träffa Amanda en stund på förmiddagen, det var hemskt längesen & jag saknar henne jätte mycket! :* Vi bor så nära varandra på helgerna men träffas aldrig nästan, så dåligt av oss! På kvällen bär det iallafall av till nybro, anniebannie und ich. wiihoo!

en väldigt gammal bild på mig & Amanda.  Puss .*

en fråga!

Kan man svara på kommentarerna man får?
Hur isåfall?!

Hoppas någon vill hjälpa mig! (a)
Linnea

första doppet & massa lek

Igår kväll var familjen Johansson bjudna på middag hos familjen Steen. Annie, jag & Ida gick en runda i långasjö sen mötte vi David vid affären (& jag vann argaleken helatiden!). Haha, iallafall vi åkte tillbaka till huset och åt efterrätt sen vid typ klockan elva åkte vi in till Kalmar. Det var inte jätte mycket folk där men det var roligt. Vi åkte från Kalmar vid ett tiden och var hemma kvart i två ungefär, kollade på tv sen åt vi vid halv 3 eller nått sånt.  Sen somnade vi alla gott!


Idag vaknade vi klockan elva, åt en himlans massa frukost. Sen gick jag, Annie & David ut och körde fyrhjuling och tog massa kort. Iallafall så senare på eftermiddagen åkte Ida, annie, david, felicia, olle & jag ut och skulle fika vid sjön. Min sko flöt iväg! ;o Jag tänkte simma efter den och gjorde ett försök men det var för jävla kallt så jag klarade inte simma så länge. Jag får klara mig utan min kära sko, det var bara det att när vi skulle gå från badbryggan och till fyrhjulingen var vi tvungna att gå i genom hästhagen. Bajs! :O fyfan jag hoppade upp på idas rygg men hon trillade ihop så jag fick gå i skiten. INTE KUL!

Ikväll har vi iallafall ätit pizza med familjen Thuresson och imorgon blir det stan.




pusshej

Klubbtävling & kusiner ( lördag



Ulisco & jag startade 1m och 1,10m, båda rundorna var klockrena och felfria!
<3






Chucky & jag startade 0,80m och 0,90m, båda rundorna var felfri men 0,90 klassen var helt klart bäst!
<3

På kvällen åkte familjen in till nybro för att träffa släkten (på mammas sida). Vi år påskbord, väldigt gott faktiskt. Sen kollade vi på film, åkte raggarrunda med Sanna som precis tagit körkort. Sen gick jag, Ida, Emmy & Daniella ut och gick, vi gick till Mcdonalds där vi mötte Annie och David så satt vi där och pratade en stund. Nu har jag och Daniella iallafall väldigt bra planering inför nästa år när troligen båda två går på åkrahäll. HA-HA, vi kommer ha kul!
PUSSSSS :*

18års kalas


LÅNGFREDAGEN
Dagen började klockan tio för mig, då steg jag upp åt frukost & slappade i typ två timmar. Under dagen har jag ridit båda mina hästar, vi ska tävla imorgon men bara klubbtävling. Vi tar det som en träning men man hoppas ju ändå att det ska gå bra! 

 Klockan sex åkte vi mot Ljungbyholm & där skulle vi fira Sanna, massa grattis till henne!
Vi åt smörgåstårta och glass, så himlans gott! Det var iallafall väldigt trevligt alltihop.



Jag & min lillebror Olle
fråga mig inte hur vi ser ut men detta är iallafall idag innan vi åkte mot Ljungbyholm.


GRATTIS SANNA!


.

 

tjoho
Nu har jag lärt mig att lägga in bilder, haha jag lyckas med någonting för en gångs skull, inte dåligt!
Idag har jag varit i skolan, den var precis som vanligt så det finns ingenting mer att säga om det. Jag tog bussen hem och då är jag hemma ca klockan fyra, tittade på Gilmore Girls som jag alltid gör när jag kommer hem från skolan (a'

Vid sju tiden gick jag ut och fixade stallet, mina pluttar är bäst! :* Gick in och då fick vi besök av en påskakärring! Lilla grannen Alma, så söt är hon! & mycket godis fick hon av oss minsann. De stannade här en stund pratade och tittade på tv lite och så, inget märkvärdigt. Sen bestämde mamma, pappa & jag oss för att titta på film tillsammans, Olle är iväg så han missade det. Vi skulle iallafall kolla på devinci koden (stavining?) men roligt som det är att kolla på film med min familj så somnade båda mamma och pappa efter en halvtimme. Oh, puss på det failjemyset! :* haha, tanken var ju god iallafall. <3

Imorgon fyller Sanna 18 år och då ska vi iväg och fira henne!
GRATTIS! 


.

jag längtar efter sommaren!

(bilden är från emmabodafestivalen- störd & fin ´08)
Jag längtar efter sommaren, värmen & alla härliga dagar i solen!

sysslingbesök & träning

Tjenixen!
Skolan bestod av mentorstid, religion, matte, tyska & cabaré, inte särsklit jobbigt och vi kom faktiskt på en hel del bra saker till cabarén tycker jag!

Min syssling Jesper kom till skolan och vi tog bussen hem, åt &så. Gick ut till hästarna och iväg mot träningen i kråksjö. Stackarn det kan inte varit kul att stå där och frysa, MOHAHA! Trevligt var det iallafall att träffa honom för det var grymt längesen sist! Min träning för Nils gick också jättebra, allt flöt på kanon!

Nu sitter jag här och kollar på hockeyn och jag blir så ledsen! Jag som så gärna ville att Hv skulle vinna  :'(  åhå, dom suger! 3-1 till FBK står det nu i skrivande stund och det är ca 5 minuter kvar. Hejdå sm-guld!

Tack för idag, Hejsvejs!

Tisdag

Skolan var som vanligt men vi slutade tidigt, så skönt!
Malin, Jenny, Annie & jag tog mopparna till gymmet i flygthallen och tränade ca 90 minuter, jag kände mig helt ur form verkligen! Men när jag kom hem vid fem tiden gick jag ut och red två hästar, kom in lagom till andra perioden i hockeyn och då såg det ju bra ut för HV och jag trodde verkligen att dom skulle vinna, men så jävla sämst, självklart förlorade dom! (igen) Arg som ett bi gick jag o la mig. HA-HA
Det var min dag det!

Ha det bra!

(intressantaste inlägget någonsin!)

ungdomsträff & trerätters middag.

MÅNDAG
Dålig uppdatering jag vet (a' 
& jag ber om ursäkt!

I Måndags då ja, skolan var som vanligt. Efter skolan åkte jag hem åt, fixade stallet &så sen kom pappa hem och skjutsade upp mig till ridklubben. Där hade vi US (ungdoms sektionen) -möte. Alltid lika trevligt, vi hade kladdkaka & hallonpaj också & då blir det ju ännu trevilgare, elr hur? :)  tjockis är vad jag är! haha. Aja, vi har i alla fall planerat några aktiviteter som kommer hållas på klubben nu inom en månad så håll koll ni som är medlemmar i Eriksmåla ridklubb!

Efter US-mötet kom mamma och hämtade mig och vi åkte direkt mot Emmaboda. Vi gick in i skolan och upp mot hemkunskapsalarna, där blev vi bjudna på tre rättersmiddag. Pappa, Conny & Roger har varit med på en matlagningskurs och det var avsluting. Vi blev bjudna på förrätt, varmrätt & efterrätt och det var nog det godaste jag hade ätit på väldigt länge! Om pappa ändå kunde göra det hemma någongång! - men det kan jag nog glömma

söndag

Tjoho.
Tjejerna var ju här igår och vi hade faktiskt väldigt trevligt även om vi inte blev så många eftersom det var många som var sjuka. Vi åt pizza, godis & pratade en massa men somnade ganska tidigt, alla var jätte trötta! 

Vid halv ett tiden åkte mamma & jag mot nybro och hämtade Olle hos kusinerna. Sen åkte vi till kosta och kollade lite, hittade inget specielt bara lite småplock &så. Vi kom hem vid fyra tiden och slöade en stund sen kom grannarna Alma och Jocke. Alma är fem år och är verkligen hästtokig, Jocke är hennes pappa. Jag tog med mig Alma ut i stallet och hon hjälpte till att ta in hästarna, eller ja hon höll lite i änden på grimskaftet. Sen hjälptes vi åt att borsta hästarna och Alma flätade manen på vår lille schettis Marabou. Hon är för söt den ungen! När hästarna var färdig borstade och flätade gav mamma och jag oss iväg på en mysig skogsrunda.

Ikväll har jag bakat  "Ninas kladdkaka". Det är nog något av det lättaste som finns att baka (t.o.m jag klarar det) & hur gott som helst verkligen! Sen kollade jag på Wipeout med pappsen & Olle, fan va roligt det ser ut! Dom banorna skulle jag vilja prova någongång när ingen kan se mig, haha. Nyss cyklade jag i 40 minuter på träningscyklen framför Sanningens ögonblick på teven. Jag känner mig faktiskt riktigt nyttig och nöjd nu. Nu ska jag ta en dusch och sedan sova, skola imorgon ju! puss&hejdå


fjärde april, en lördag

hej!
Nu har jag tagit en paus från allt städande av mitt rum, det är verkligen skitstökigt! ;s men dt måste städas eftersom tjejerna kommer ikväll, det var längesen alla gjorde något tillsammans nu. Det blir pizza (självklart massa godis) & mycket prat. <3 Några kommer även att sova här sen men jag har inte riktigt koll på hur många, men det är ju sånt som märks. Kul ska dt bli i allafall!

Träningen för Lasse idag gick iaf jätte bra med både Chucky & Ulisco, det va grymt varmt att rida men jag klagar inte, dt är härligt! Träningen var ute i padocken och båda hästarna var väldigt taggade. Lasse var jätte nöjd med min förändring sen sist han såg mig och tyckte att jag skulle vara ute och tävla jätte mycket nu & det tänker jag självklart att göra! aja, nu har jag inte så mycket mer att säga om det mer än att mina pluttar är underbara. :*

PUSSHEJ
tänkte även haft en bild i detta inlägget men lyckades inte få in den, jag måste be någon att lära mig! haha


tredje april

Igår var jag hos Annie hela dagen. Vi red, hon red Lisa och jag hennes andra häst Svante. Sen gick vi in och färgade håret, fyfan vad jag är missnöjd! :'( men tänkte färga elr slinga dt igen på påsklovet. Annie blev iaf jätte fin i håret!

Jag stannade och sov där & idag på morgonen blev vi självklart försenade men dt är sånt som händer. Annars var skolan helt okej idag tycker jag inte särsklit jobbig, på fysiken sista lektionen var vi tre stycken, jag, Jenny & Erika, haha!

När jag kom hem idag spelade jag lite fotboll med min lillebror & tro dt elr ej men jag träffade bollen flera gånger! Sen fikade vi &så sen gick jag ut och red båda pluttarna :*  Vi har också grillat för första gången i år & Mmm vad gott dt va!Imorgon ska jag åka och träna för Lasse Berglund som kommer till klubben & dt ska bli skitkul för dt va längesen jag red för honom.
He


första april

Oh, vad jag älskar att det börjar bli vår!
(här hade jag tänkt lägga in en bild som jag tog idag på trädgårdens första blomma, men lyckas jag? - nej)

Nu börjar allt släppa och jag börjar friskna till så det blir skola imorgon. Vad skönt, jag får panik av att bara sitta hemma!
 
Idag har jag iaf varit duktig och börjat på min andra bok och jag har också varit ute & gått en runda. Jag försökte lura farfar genom att tejpa på baksidan av osthyvlen, eftersom att det är första april, men jag misslyckades (a)

Ikväll ska jag till Långasjö ridhus med mina små pollar & jag har en känsla av att dom kommer dampa loss ganska så ordentligt, men då är ju allt som vanligt! haha, Dom är iaf de bästa! :* <3


RSS 2.0