FESTIVAL

Nu är jag hemma igen och vi har haft världens underbaraste resa! Ni kommer att få se bilder sen. Men nör vi kom hem från semestern så funkde inte vårt internet och vi kommer inte få tillbaka det förrän tidigast tisdag, uscha :(  haha, men uppdaterig kommer.

nu sitter jag iaf hos min bästa vän annie och vi ska strax göra oss iordning för emmabodafestivalen! :DD vi hörs efter helgen!

nu åker vi!



Så här full var min väska men jajg lyckades faktiskt stänga den med säkert tio mer klädesplagg i ;o haha, inte dåligt! Men det där räcker ju inte, jag har en väska till såklart. thih, Nu har jag iaf nästan packat färdigt. Klev precis ur duschen så nu ska jag fixa mig och så sen packa ner sminket, plattången och det. Om 50 min kör en landrover fullpackad med fam. thuresson i upp på vår uppfart och då är det dax att åka! iiihhhhhhhhhh, värmen here we come! <3 Men tyvärr är vi inte framme i Italien förrän på Lördag, det tar ju lite tid att köra. Sen vet jag inte riktigt när hemresan blir för dt diskuteras fortfarande, det beror väl lite på väder & vind sådär. Sen verkar det också som om hemresan ska gå igenom Schweitz ( stavningen där ja?! ;o). Men vi får se, ni får iaf ha det så himla bra här hemma!

PUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
linnea

8

Nu håller jag på med packningen. Jag packar i och mamma drar ut igen, ungefär så går det till! Jag har en viss tendens att alltid packa med mig för mycket, men vafan jag vill väl inte stå där nere utan kläder. Det är bättre att ha för mycket med sig än för lite tycker jag, men tydligen håller inte min kära mor med mig. Jag kom iaf på någonting som verkligen förvånade mig. Jag har grymt mycket kläder! ;o va fasen, jag hittade åtta klänningar. Jag trodde jag hade tre!? Hur många shots som helst när jag bara tittade lite längre in i garderoben ju, vilket jag inte gör särsklit ofta utan tar det som är närmast, haha. Aja, jag får väl packa det mamma vill när hon ser & när hon tittar bort får jag väl trycka i allt det andra jag vill ha med mig! thihi, busigt!

vi hörs nog imorgon & då kommer det sista inlägget.
<3 linnea

dagen innan

Packning, packning, packning...
Fast jag har inte börjat packa än men jag vet vad jag har framför mig ikväll. Men en klippning ska jag också hinna med någongång ikväll så jag cyklar nog bort lite senare. Tänkte jag skulle hinna en sväng till Annie också innan jag åker i morgon och lägga in lite låtar på ipoden och så & säga hejdå för hela 2,5 veckor! ;(( lite jobiigt faktiskt. Jag kommer sakna henne som tusan! <3 Men nu hör jag att det börja åska lite igen så jag våga nog inte köra mot Longlake riktigt än.

Idag har pappa, jag & Olle varit i Växjö och inhandlat nya mobiltelefoner. Olle har ju badat med sin och jag tappade min i toalettstolen så båda gick sönder, haha klantigafamiljen! <3 Men iaf, nästan alla mina nummer är borta så skicka dom gärna till mig! Det blev iaf en rosa T707 eller vad den hette som faktiskt verkar bra, eller är någon mobil bra nu förtiden? :O Jag tycker alla går sönder hela tiden. Men dt kanske bara är jag (& Annie vet jag med) som lyckas, haha!

Vi hörs ikväll!

ice age 3

Tjoho!
Nu har jag precis kommit hem från Kalmar. Jag, Annie & David åkte in vid sju tiden och åt på mcdonalds såklart (aa' höhö. Sen gick vi upp i biostaden och såg ice age 3, jag tycker den var skitrolig! De andra är lite bättre måste jag säga men denna var också bra. Haha, Annie & jag hördes iaf mest i den biosalongen kan jag lova. Bion var väl ungefär en och en halv timma skulle jag tro, sen efteråt stack vi direkt hem och nu har jag fastnat vid datorn. Åhå, jag villegentligen sova ju! ;o men såhär blir dt alltid, thihi.
Godnatt så hörs vi imon


hasslö pojkar

Igår var Felicia & jag med Olle & Dennis på Hasslö, i Dennis sommasstuga. Det var jättemysigt förutom dom några jävla 93;or som stod precis utanför vår trädgård med stora jävla högtalare i en kundvagn och spelade dom sämsta låtarna man kan tänka sig.  Haha, iaf så bestämde felicia och jag oss för att gå och prata lite med dom. Dom stod ju ändå där och vi hade ingenting annat för oss. Men så jävla otrevliga & fega. Dom sa någonting som gömde dom sig bakom sin kompis, eller så bara kollade dom lite konstigt. Men en av killarna vågade faktiskt komma fram och prata lite, han var trevlig så länge dom andra inte hörde vad han sa. Haha, fyfan för att vara en av dom & festa med ett packet apelsinjuice utanför macken. Stackars pojkar..

Nu ska jag städa mitt rum, sen kommer det någon tidning eller bok elr vad dt va, som ska fotografera vår familj för att vi har ett familjeföretag och skriva om dt. Jippie!? haha, jag tror jag är tyst för jag kan ingenting om dt. Iaf så ska Annie & jag ta tåget in till Kalmar ikväll och kolla på ICA AGE 3 & jag har höga förväntningar, de andra filmerna är ju så bra!

6

nä, nu har jag suttit uppe allt för länge igen.
men jag orkar verkligen inte gå & lägga mig,
iofs ligger jag redan i sängen med datorn framför
mig men iaf. Det är så tråkigt att sova, jag vill
hitta på något nu! ;o men jag måste ju faktiskt
försöka sova för vid sju imon ringer klockan! :(

inte så härligt kanske.
men vi hörs på tisdag!
Ha det bra & jag har mobilen med mig så
stör gärna! :)

klantigast!

tjenixen.
Det har blivit dåligt med uppdatering men i helgen har jag tillbringat en timme hemma allt som allt.

I Fredags var det fest i Nybro. Vi hade skitkul! Sen sov Annie & jag hos min farfar! <3 Vi blev hämtade kl 12 typ, då sminkade jag om mig och stack direkt till Karlskrona för att titta på Felicia som red ridsport ponny cup. Fyfan, vad bra den ungen är! jag fattar inte hur man kan va så jävla fokuserad och säker! jag är grymt avis. Hon kom tvåa,stoort grattis! :*
När vi kom hem sprang jag typ i och ut ur duschen och sen direkt till Henke där det var klassfest + några till. Mycket kul måste jag säga, jag gillar 9e! <3 Tack henke för att du fixade det! Den natten sov jag hos Ebba. & jag sova som en stock hela natten kan jag lova, haha. När jag åkte sov Ebba och Ricke fortfarande, men jag åt frukost och satt och pratade med Ebbas mamma & pappa så jag var mätt och go när jag kom hem.
Hemma fick jag byta om och sen skulle vi direkt till Öland. Bella fyllar ju 18 år idag! GRATTIS!  Så vi firade henne, med tårta presenter och kubbspel, haha. På väg hem från Öland ringde Susanne och sa att middagen var pågång hemma hos dom, så då åkte vi direkt dit. & nu kl 23 kom vi hem.
Snacka om att jag kommer sova gott i natt eller! ;o Men imorgon ska jag upp tidigt för jag ska med Felicia till Lund för att kolla hästarna och på hemvägen blir vi avsläppta i Karlskrona och ska sova på Hasslö (heter det så?). Så nu hoppas vi på massa sol i Skåne & Blekinge!


(Linnea) - Skulle vi till Helsingborg imon elr?
(Felicia) - Men nej! Vi ska ju till Skåne!
(Linnea) - Fyfan..... hahahaha

klantigast
tappat min mobili toaletten (andra gången dt händer) så jätte många nummer är borta :( Så just nu använder jag pappas gamla nokia, men på onsdag ska pappsen och jag in till kalmar och köpa ny (aa'

klantig, klantigare?

Kommer ni ihåg för kanske två veckor sen, det där om att jag köpte ett par jeanstights och sen glömde dom någonstans och fick köpa ett par nya. Kommer ni ihåg? haha, men kan ni då gissa vad jag gjorde igår elr?! De jeanstightsen jag köpte har ju fått grymt stora flåtfläckar för att det var en kille som tappade en pizza i mitt knä på midsommar, haha. Så igår när vi va i Kalmar skulle jag köpa nya. Men hade jag med mig dom hem? nej.

Igår fick jag iaf mycket inhandlat. Tre klänningar, (jeanstights), bikini, underkläder och lite smink &så. Så jag är helnöjd (y)

Idag var det tävling igen, regional på Udden med Ulisco. Jag är kanon nöjd och red två fina rundor i 1,10m fast andra runda var klart bäst! thihi, jag red så pass tidigt att vi var ifrån tävlingsplatsen redan klockan tolv. När vi kom hem blev det värsta ovädret! ;o åskade som satan! & nu är det översvämmning i stallet, inte kul. Men mamma och jag har försökt skyffla bort det mesta men dt går inte få med allt vatten. aja, det får faktiskt lösa sig!

ikväll ska Annie & jag på partajj i Nybro! (hh'
Ha en bra kväll för dt ska vi ha!

1

jävlar vilken åska det blev! Hörde ni elr? ;o
fysatan, jag är livrädd för åskan. haha
men nu är iaf luften så jävla mycket bättre
så det var ju bra att det blev lite oväder iaf.
tävlingen blev iaf typ en timme försenad tack vare åskan. men den kom nog igång klockan sju iaf. & vilken pärla jag har! i clearrounden 90cm gick vi nolla & i LC så vann vi! :* bilder kanske kommer sen om jag får dom skickade till mig. (vilket troligen tar några veckor ;o) thihi, men iaf! kom hem så pass sent att det inte var någon idé för något kvällsdopp. I morgon drar mamma och jag in till kalmar och shoppar järnet av sommarkläder, bikini mm till Italien. Mmm.. jag längtar!

vi hörs!
tjenixen


första juli

Igår blev det myskväll hemma hos Erika.
Riktigt trevligt! & vi kunde sitta ute helakvällen
utan att bli uppätna! är det inte fantastiskt? haha
Ebba & jag stannade kvar och sov hos Erika sen
och vi låg och kollade på oth tills typ 3 (?) då somnade
alla i tur och ordning i från filmen, haha.
Idag blev vi väckta av Ebbas väckar klocka som var
inställd på klockan 11. Erika skulle ju upp och jobba
klockan tolv så vi åt lite frukost &så sen åkte vi hemåt.
Här hemma har jag, Ida & Felix fastnat framför filmen
"Kid Svensk" sov gick på canal + tror jag. Men nu är den
slut och jag måste ut till hästarna. Idag är det dax för
en klubbtävling & jag ska bara ha med mig Chucky
faktiskt. Efter det blir det grillning med folket där uppe
och dt är alltid kul!



& är dt inte äcklig värme idag elr? ;o
Jag tycker verkligen det. Det borde åska
så det blir lite friskare luft! Men jag ska inte
klaga, verkligen inte! Hellre värme än kyla! haha.
Ikväll tror jag det blir ett kvällsdopp & jag ska nog slå
 en pling till min lillegullplutt Felicia! :*

Ha det bra! :D

- 9 dagar kvar.

RSS 2.0