& sen så var det lördag.

Igår hade jag skrivit ett jättelångt inlägg men det försvann, det är min bortförklaring till varför det inte blev ngn uppdatering igår!

Igår var en heldag på stan med Erika (Amanda en stund). Jag fick faktiskt mycket inhandlat men så brände jag alla pengar jag hade typ också, haha. Ett par skor, plastiga tights elr vad det heter, långkofta, långtröja och en annan slags kofta, haha lite konstig var den. Så jag kom iaf hem nöjd men trött. På kvällen sen var Annie och David här, det blev idol & Smala Sussie.

Nu har jag precis kommit hem från klubben, det har varit halloweenhopp där uppe idag. Det var itne så mycket starter så det är redan klart. Nu har mamma gått ut för att mocka och ta in hästarna så jag ska väl snart springa ut, thihi.

VAD HAR HÄNT MED MIN PAPPA? Han och Magnus (Felicias pappa) håller just nu på att göra kroppkakaor! ;o haha, vad har hänt liksom? Det är inte likt dem. Inte ett dugg. Men gott ska det bli! Hoppas jag iaf. Det är nästan så att jag funderar på att sätta mig på cyklen och kika när dem arbetar lite (aa' höhö!

PUSS

.

min dator har ngn slags skada. jag lovar.


.

Förresten måste bara berätta en sak. Idag skulle jag har tränat för min tränare Nils. Men nej, han hade tagit sprutan mot svininfluenstan och gissa vem som ligger jättesjuk nu? jo, han såklart. Det får en ju att tveka ännu mer på om man verkligen ska ta den där sprutan, fast jag har ju redan lämnat in lappen om det nu så jag får väl göra som jag (pappa) har tänkt...

Idag är det den 29 oktober, 2009.

Idag har jag umgåtts med Felicia, en stund med Beata också! Vi kollade på högstadiefilmen &så. Fyffan, vad alla är söta! Jag längtar faktiskt tillbaks lite (aa' Allting var mycket lättare på högstadiet! Nu ikväll var vi nere och red i Långasjö ridhus, vilket gick kanon! & ikvälll ska jag bara ta det luuuuuuuuugnt! Imorgon blir det stan för mig.
Vi hörs!
+ att nu hittade jag något som gjorde min morgondag i stan ännu bättre, uunderbart! (y)

   Vi är bra!

Återträff med de gamla niorna.

Igår hade vi återträff för de gamla niorna, 93orna! Det var väl helt okej, inte alls som man hade hoppats men helt okej. Vi tittade på cabaréfilmen och fick köpa den och högtadiefilmen och åt korv, haha. Efter återträffen gick vi en runda sen åkte vi hem till Malin, åååh vad jag hade saknat krumpstorp märkte jag!! & Ingrid! haha :)




<3

Goodnight

Nu är det dax för mig att sova men jag ska försöka komma ihåg att uppdatera om dagen imorgon... Eller vänta, idag blir det ju faktiskt. Men lite senare.
Puss & godnatt

Onsdag

Nu har det flyttat in lite nytt folk här runt omkring och härrom dagen kom en ny inflyttad tysk in till Felicia när hon stod i stallet. Samtalet lät ungefär såhär;

Ny inflyttad: Har era hundar bajsat på min trädgård? Heter det bajs?
Felicia: Eh, nej. Dom är inte därborta och springer. Det kanske har varit grävlingar eller något där. Ja, det heter bajs men man kan säga skit också!
Ny inflyttad: Okej, nej du vet jag är ingen bajsexpert...
Felicia: Nehe, nej det är inte jag heller.
Ny inflyttad: Ena bajset var brunt andra var svart!
Felicia: Jaha, där ser man! Jag vet inte...

Hahaha, jag tycker det är så roligt! Särskilt eftersom att grannen var helt seriös.
Nu ska jag ut och rida och ikväll är det återträff.
pusshej

27 oktober

Jag har varit på släktkalas en stund. Det är alltid trevligt & man blir alltid lika mätt.
Men så har jag beställt bilder på mig & chucky av Elin också.
Ida körde hela vägen till Nybro och sen vidare till Tvärskog, jag var nervös hela tiden men hon körde faktiskt riktigt bra. Sen körde jag hela vägen hon från Tvärskog och det gick jättejättebra! :DD Jag ville bara att ni skulle veta det! hejsvejs

Just another monday-rain.

Som sagt så stack jag till Annie mitt på dagen någongång. Vi tittade på The reader, den var ganska bra faktiskt med lite småseg men chipsen var goda! HA HA. När jag körde hem hade det hänt en bil olycka så jag fick vända. Lyckat att jag har sett två bilolyckor på mindre än en vecka nu..  uscha, så jobbigt!

Ikväll har jag ridit min häst i mörkret och regnet och jag som inte alls är mörkrädd eller så. Tur att min lilla farfar har lyxat till det med en lampa som lyser över hela byn, haha! Sen har Ida och jag suttit med våra klementiner och tittat på oc, det är så sjukt bra! Jag är fast.
Imorgon ska jag på 17 + 19 årskalas i Nybban.
pussss


Sen väcktes jag ur min sömn och drömmen försvann, vart är den nu? Jag bara undrar, vart är den nu? HA-HA

I natt hade jag en sån underbar dröm, helt fantastisk var den. Men sen vaknade jag, vilket var lite utav en besvikelse för jag ville veta mer av drömmen, vad som skulle hände sen osv. Jag vaknade iallafall av att jag hade en stor fet kisse liggandes på min rumpa, haha musse är för söt han!

Nu ska jag ta min cooling moped och dra mig in till emmaboda där jag ska möta upp Annie. Vi ska hyra film och tjocka oss, som vanligt. Idag är det chips och dipp som lockar något otroligt, haha fyfan!

Aja, nu har ni fått veta vad jag ska äta idag. Vi hörs nog senare ikväll, puss.

världens fulaste

Nu när jag ändå är inne i en sånhär negativkrets (kan man säga så?) tänkte jag berätta att alldelless nyss när jag tittade på tv reklamen kom jag på vilket världens fulaste ord är. Zappa, visst är det förjävligt fult! Haha. Vem fan säger att dom zappar mellan olika kanaler? Säger någon det? jag menar, Zappa liksom. Vem kommer på något sånt.

 

Godnatt!

& imorgon ser jag mig själv gå upp glad, äter en stor lyxfrukost och åker till min bästavän.

jag förklarar imorgon, kanske.


ohno

Någon är dålig på att uppdatera tycker jag!
Egentligen är jag inte så sugen nu heller men vafan jag har ingenting annat för mig. Idag har jag ätit pizza, två gånger. Det är lite tjockt faktiskt men man måste ju få tröst äta lite ibland eller? Det tycker iallafall jag så jag känner mig inte ett dugg skyldigt, inte för just det iaf. Innebandy har jag minsann varit på idag också, i Växjö. Det var lite småtrevligt sisådär. Tur att jag har min Annie, hon är en stjärna!

Nehe, undra om jag skulle ta och gräva ner mig i en vecka eller sådär?! Det låter lite lockande faktiskt.  Äsch, världens deppigaste inlägg var det här ja!

Nu ska jag kolla på gossipgirl, det är underbart bra! & när det är slut ska jag sätta mig i mitt underbara mjukisduntäcke och titta på underbara OC. Positivt, så jäkla positivt!


16 oktober

Förlåt för dålig uppdatering, vi har ju kalasat hela dagarna nu ju! heheh (h)
nej, så är det inte men det har varit fullt upp verkligen. Idag har släkten varit här och några är fortfarande kvar, trevligt tycker jag. Imorgon ska vi upp tidigt och ta tåget till malmö. Där blir det shopping och svenssonsvenssin teatern + mys på spa och hotell. underbart. så det blir inga bilder och uppdateringar förrän på söndag.
puss

16 år

TACK FÖR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG! :*
<3

I can have it all, I can dance right through my life.



Idag är en hyffsat bra dag tycker jag. Igår med men då glömde jag uppdatera. Igår morgon var tåget försenat en timme, så dåligt. Men det var iallafall skönt att missa tyskan. Fast det kändes ju lite lagom tattigt att sitta på emmaboda tågstation och äta frukost, haha. Jag hade ju tänkt äta den på tåget. Efter skolan igår var jag iaf hos Felicia hela kväll och sen blev det despetarehouswives, pussssss.

Idag var skolan seg, men vi hade faktiskt en väldigt rolig svenska lektion. Vi tjejer skulle säga vad vi tyckte var typiskt killar och tvärtom och då blev det lite små tjabb om man säger så, haha. Efter skolan tåg vi tåget till Emmaboda sen gick Annie och jag till Fenix, underbart. Sen tog jag bussen hem och gick direkt ut och red i blåsten & min häst har damp, haha. Vi var nog med i luften än på marken idag.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt så det blir morgondag fortare, haha nejdå. Det ska jag inte (aa) puss.

Early morning she wakes up, time for make-up, perfect smile.

Ibland tror jag verkligen att blogg.se är det segaste som finns...


Dagen började med 3 timmars uppsats, jag satt bara i 2 timmar. Det kändes faktiskt bra, det jag skrev ihop blev typ tio sidor. Jag är ganska stolt faktiskt, haha. Sen hade vi två lektioner efter det och då hängde min hjärna inte med ett skit, jag tog nog ut mig på uppsatsen. När jag kom hem åt jag &så, mamma fixade hästen sen stack vi upp till klubben och red ett pass i ridhuset. Min häst är underbar vill jag att ni ska veta! (Det har ni säkert inte hört innan) Sen när jag kom hem fick jag ta tag i naturkunskapsarbetet som ska vara inskickat imorgon eller ikväll kanske det va? Men jag är färdig nu, väntar bara på att Annie ska skicka sin del till mig.

Just nu sitter Olle och skickar massa flörtiga gubbar till mig över msn, haha. Han är för söt, jag hör precis vad han säger genom headsättet till fille via typ skype? Vi har ju liksom rummen intill varandra. Massa hjärtan gjorde han också förresten. Han älskar nog mig lite iallfall långt där inne, ´thihi :)


sen måste jag bara ställa frågan;
vem är det som fyller år om knappt två dagar?
puss

You can't dance right through your life.

Helgen har verkligen varit bra. Jag ångrar inte en sekund att jag åkte dit faktiskt, vi hade skitkul och träffade massa trevliga människor. Åt typ hela tiden gjorde vi, jag tror inte jag äter så mycket på en hel vecka som jag har gjort nu lördag-söndag, haha.






-Förövrigt är jag sur, trött och lite småarg... fortfarande. puss.


I've had a little bit to much

Jag är inte så taggad på att blogga längre eftersom jag kom på mamma med att sitta och läsa min blogg. ÅHHHHHHHH jag blir galen! Kan man inte få ha lite för sig själv när man är 16 år liksom?!

Iallafall idag så sket Malin & jag i ridningen och stack in till Kalmar ist. Det blev bara en snabbrunda och jag fick ingenting inhandlat men det var mysigt iallfall tycker jag. Nu ikväll kom Felicia bort en stund, hon har precis åkt nu. Thihi, kanonkul (aa' Kanske dags för mig att packa väskan snart? Växjö hela helgen. Lördag-Söndag nu är det ungdomsledarutbildning, jag måste erkänna att jag är inte så sugen på det just nu men det blir nog kul när man väl är där får vi hoppas. Det blir iallafall två trevliga dagar med Annie & Ellen och sen kanske träffa lite folk i växjö imorgonkväll.

Vi hörs nog på söndag?! puss


9 oktober -2009

Sovmorgon idag och jag har inget att klaga på.
men arg är jag fortfarande lite...

.

så arg att jag spricker!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHH


.

så arg att jag spricker!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHH


Hear me when I say I belivie, nothings going to change destiny.

Dagen började inte bra. Jag & mamma rök ihop som vanligt och pga av ett jävla missförstånd också såklart. haha, jag var så arg att jag kunde hoppat ur bilen i farten, typ iallfall. Efter en god frukort på tåget blev iallafall allting mycket bättre och skoldagen var bra. Provet gick bra, tror jag. Tågresan hem var inte så bra. För det första var det ett gammalt ofrächt tåg och för det andra var det så fullt att vi fick stå.

När jag blev upphämtad vid stationen i Emmaboda fick jag iallfall en positiv överraskning. Ida var med i bilen. Så vi (hon) har lagat tacos och myst med piplarssons och popcorn ikväll. Det sitter aldrig fel. Olle var faktiskt med på ett hörn och gjorde kvällen bättre faktiskt.

Imorgon börjar jag 11.45 och slutar 13.00. Inte fel. Då stickar Malin och jag in till Kalmar troligtvis.


         Ibland är en kväll med syskonen underbart.

My cheeks are turning red and I'm searching for the words inside my head



DAGENS BRA
1. Inga prov.
2. Fika på fenix med min bästa vän.
3. Alma kom på besök. 

DAGENS DÅLIGA
1. Resultatet på mitt geografiprov.
2. Underarmarna har svullnat upp till falukorvar.
3. Jag måste läsa igenom samhällen, prov imon.


uhlala-la-la I love you baby.



Bilden är suddig för att Jenny skakar, skyll på henne! haha. Skolan var okej, geografilektionen som är sist är lång, tråkig & hemsk. Tur att jag har min Annie som gör allt lite roligare. Efter skolan tog vi tåget mot Emmaboda sen satte sig Annie & jag på fiket Fenix och tog varsin baguette. Pratade gjorde vi förstås en massa, mest minnen? Men också allt om nya klassen och andra saker som vi troligen inte ska ta upp här, haha. Sen blev jag hem kör och nu sitter jag här. Ska strax byta om och springa ut i stallet och rida en av pluttarna där ute. Chucky är förresten mycket bättre nu, så han är glad & jag är glad! puss

Annie: Är det Fredde därborta?
Linnea: Det ser ut som det ibland.
Annie: Ja...

(går förbi pizzerian, men det tänker ju inte jag på)
Linnea: Det luktar som att det är Fredde! hahahaha

6 oktober -2009



Nej, vet ni vad? Jag märkte just att jag inte alls kan med facebook. Det har ju massa funktioner som jag inte ens har upptäckt. Shit, det var ju faktiskt lite tufft. Fast jag visste i och för sig att jag knappt kunde någonting, men såhär lite?! Bilder har jag inte ens försökt mig på att ladda upp.

Take me away to places I ain't seen they say you've got a hold on me and i won't disagree




(Y)
1. Malin fyller sexton år idag, Grattis!
2. Engelskaprovet var jättelätt!
3. Svenskaredovisningen gick finfint!
4. Ulisco ska börja galopperas idag!
5. Desperate houswives börjar ikväll!
6. Det är nio dagar till min födelsedag!

don't look away don't run away, hey baby it's only life. don't lose you faith don't run away baby it's only life

ooh vad jag älskar engelska. Jag lovar, provet imorgon känns kul.
nej men nu är jag iallfall en gladis för att US mötet gick kanon och
vi behöver inte stressa med fler ideér nu. iiiiiihhhhh!

Malin Carlsson - blabla(hemligt)blabla, men tror ni att jag bryr mig eller?! Nej, det gör jag inte & vet ni varför eller?! Nej, för jag är så jävla cool! 

Godnatt!

and you fall on your knees, well get back on your feet yeah

Nu är jag hemma från skolan. Har suttit och tuggat lite på lördagsgodiset som var kvar, lyssnar på gamla låtar som påminner mig om förra hösten. Mhm, det är så här vissa källar man kommer ihåg. Det är ett år sen Annie, jag och Ebba hade en lite minikräftskiva, fyffan vad kul vi hade. Det känns som det var någon månad sen bara.
Jag saknar alla så mycket från högstadiet, även en del lärare faktiskt. Men jag trivs väldigt bra på gymnasiet också måste jag säga.

Aja, skolan gick bra & det muntliga i historian är jag nöjd med fast jag mest höll blicken till pappret. Eller jag vet inte? Jag försökte tänka på att titta upp och jag var faktiskt inte så nervös. Men sen var det iofs bara för tjejerna som vi höll redovisningen vilken igentligen räcker eftersom vi är så grymt många i klassen. Imorgon är det engelska prov och jag är inte laddad inför det. Det är också muntligt i svenskan, jag ska sälja en ABBA konsert. Det blir nog populärt, haha.

Nu ska jag på USmöte. Det är planering inför halloweenhoppet & lucia som gäller. Ideérna måste spruta fram idag och jag känner mig totalt hjärndöd efter en måndag. Men det är lika för alla. PUSS


.



 Håll inte tillbaka dig själv, du är allt du har


fan också

 Min Chucky! :((((((((((
ÅHH, idag på morgonen kunde inte min ponny gå. Han stod kvar i boxen när vi öppnade och de andra hästarna sprang ut. Han som alltid vill vara först. Veterinären trodde att han hade gått kull i hagen precis innan han fick gå in på kvällen. Och han måste ha gått kull ordentligt också för såren och svullnaden är inte att leka med, han kan inte röra höger bakben alls. Stackarn. De trodde iaf inte att det var något brutet och nu får han pencillin men blir det inte bättre måste vi in och röntga. :( Vi som var påväg tillbaka, vi skulle ju börja gallopera imorgon. Han var ju skittaggad! & nu kan han inte röra sig liksom. Jag blir så ledsen på det här. Fan, hela hösten är ju förstörd nu. Han kommer behöva vila hur länge som helst. Jag saknar min springiga-damp-ponny flygandes över hinder. Det gör han med det vet jag.


.



All världens storheter väger inte upp en vän


3 oktober

bra att jag lovade intressantare inlägg på helgen! blev inte riktigt så.
jag har verkligen noll lust att blogga just nu. blir nog paus i några dagar från det nu.
ska vi säga att jag är tillbaka på tisdag? bra.
ha det bra så länge!

1 oktober

Två lektioner har vi haft idag på morgonen. Slutade vid kvart över elva, sen hade vi håltimme till klockan halv tre. Det är kul, finns mycket att roa sig med i nybro på dagarna! haha.

Första gick vi iaf och åt och jättegott var dt (aa' haha, sen satt vi typ i cafeterian och spelade kort och så. Jag blev mobbad som vanligt av mina vänner. Men det är lugnt jag är van, haha. Nej, så farligt är det inte. Geografi provet gick iallafall bra tycker jag, jag vet en miss jag gjorde men det är skitsamma nu ju. Så jag är nöjd. :)

När jag kom hem gick jag direkt ut och red med mamma och vi rök ihop mitt ute i skogen som vanligt, gaaaah jag blir så arg på henne ibland! ;o Aja, vi blir ju typ vänner lika fort igen så det spelar ju ingen roll. Nu ska jag strax gå ner och äta med familjen minus pappa för han jobbar kväll denna veckan :(( Sen ska jag och min älskade lillebor titta på en film. Mamma var så söt så, hon har köpt en hel box med filmer som jag faktiskt tror att både Olle och jag gillar.

Vi hörs! puss

RSS 2.0