nioe

                                                                  <3




Nu är det bara 11 dagar kvar för oss tillsammans!
9E

30 och 31.05.09

Igår kväll vid typ halv tio tiden stack jag till Amanda. Vi tog moppen till ica dirket och hyrde filmer. Patrik 1,5 & Låt den rätte komma in. Patrik 1,5 va skitrolig tycker jag, haha lätt värd att se! Men Låt den rätte komma in däremot tyckte jag bara var konstig. Kanske måste se den två gånger för att förstå? Vi satt uppe typ halva natten och tittade på film, sen somnade båda i soffan. haha. Jag blev väckt av Amanda idag på morgonen kl 12. 18 haha, det är nog fan mitt rekord på att sova länge! Hon hade tydligen vaknat vid halv tio, höhö. När jag kom hem gjorde jag mig i ordning lite, elr jag drog bara på lite mascara. Sen stack familjen in till Emmaboda för att äta morsdags middag på Amigo. Skulle egentligen åkt in till Kalmar men det hann vi inte för Olle skulle med en buss som gick klockan tre. Han & hans fotbollslag är och kolla på Kalmar FF idag när dom möter Helsingborg. Dom har nog kanon kul skulle jag tro! Jag har försökt steka lite i solen i eftermiddag men jag blir ju bara skär som en gris så det är inte så kul :(  aja, blir väl brun framåt augusti, haha man får se det positiva i det hela! Snart ska jag väl ut och rida, men tycker faktiskt att det är för varmt nu. pusshej.


<3
Amanda&Linnea

kanon

Förlåt, har helt och hållet glömt bort att blogga. Har haft annat för mig.
Igår var det först skolan såklart, fysikprov som inte var det lättaste sista lektionen. Sen körde jag hem och red mina två hästar, en snabbdusch och upp till ridklubben. Där höll Us en lekkväll, den blev faktiskt väldigt lyckad och det var folk som kom! härligt.. haha. Efter det åkte jag hem och gjorde mig i ordning och så sen mötte jag upp Annie i Emmaboda.  Där var det helt dött fast det är festival. Visst, det var mycket folk inne på området men det lägger jag inte 550 spänn på att gå in när jag inte ens gillar banden. Aja, det blev en tidigare hemresa än vad vi hade tänk. Sen sov jag hos Annie.

Idag var det klinik uppe på klubben med Lasse Berglund kl. 09.30 och samtidigt invigning av den nya cafeterian "Bettet".  Det var väldigt mycket folk där och det bjöds på rulltårta. På eftermiddagen var det träning som gällde. Först med Ulisco, det gick jättebra faktiskt. Lasse tyckte att jag skulle ut på regionala 1,10 - 1,15 nu. Med Chucky gick det också jättebra, han hade inget att säga om det. Hel nöjd med dagen!
 
Nu sitter jag hemma med världenssötaste hund hos mig, Kajsa! <3
puss

oväder påväg

Nu sitter jag här och hör åskan på långt avstånd. Hoppas inte den kommer hit, jag hatar det!
Måste väl kanske snart stänga av datorn om den kommer närmare. Men jag uppdaterar ikväll skulle jag tro.
puss!

grattis pappa



IDAG FYLLER VÄRLDENSBÄSTA PAPPA ÅR!
GRATTIS, <3

Idag gick vi upp tidigt för att sjunga för pappa och för ovanlighetensskull sov han när vi kom in. haha, det blev paket öppning och så sen fick alla gå och göra sig i ordning för skolan/jobbet. Skolan idag har varit ganska seg, men vi kom ganska långt med cabarén, alla skyltar och sånt är färdigt nu. Vi slutade tjugo i fyra och då tog jag bussen hem. Åt några mackor och sen snabbt ut i stallet och rida en häst innan gästerna kom. Jag hann faktiskt, tillochmed byta om innan dom kom. Nu har Daniella och jag de bästa planerna till gymnasiet, här ska festas! Det var iaf ett väldigt trevlig kalas. Sen har ju mamma varit i Kalmar med sin skolklass idag och då hade hon köpt ett Wii Fit till mig & Olle, hon är för söt! Då blev vi gladisar och nu är det träning varje kväll som gäller, haha. Nu tänkte jag lura upp pappa på den plattan, maha. I morgon börjar dagen med simhallen men jag tror jag väljer att spela volleyboll, det är nästan roligare faktiskt. Långdag i morgon också, segt som tusiken.
Förresten bilden är från en julafton för typ 2-3 år sedan.
puss&godnatt

good day

Idag har jag endast haft en lektion, Samhäll. Efter den hade vi en timmes hål och sedan matte där vi behövde vara i tio minuter, det räknas ju inte? haha, så vi slutade kl. 11. Erika, Annie & jag gick till fenix och fikade, satt väl där någon timme och pratade. Sen tog Annie och jag moppen hem till mig och sooooolade. Haha, vi kan ju inte bli särsklit bruna någon av oss. Det är så tråkigt! Man vill ju liksom inte se ut som en blekfis :( Vid två tiden kom David och då fikade vi lite till, haha. Sen åkte dom hem vid halv fyra tiden. Då gick jag ut i stallet och gjorde i ordning Ulisco sen bar det av mot Björnö. Träning för Ansi. Det gick inte jätte bra, min häst var en jäkla energibomb! ;o visst det gick ju bra så, han hoppade men han lyssnade inte på mig utan sprang bara . Jag skulle galopperat honom några kilometer igår så han blev av med lite energi men smart som jag är så skrittade jag bara honom en kort runda. Aja, nu vet jag vad jag ska ändra på tills nästa gång ju!

Imorgon är det långdag i skolan som gäller, måste träna på cabarén. Eller iaf skriva klart den. haha. Så imorgon får det nog bli bussen faktiskt. Jag har hört att det ska åska i natt. Jag kommer inte kunna sova, åska är nästan det värsta jag vet. Jag ligger och skakar. haha, fyfan jag vet att det är löjligt, jag är faktiskt snart sexton år. Men ärligt talat jag tror aldrig att det kommer att släppa, inte helt iaf.

tjo




we all love jenny

ska det vara ett s efter love (loves) på rubiken? (hh'



hejsansvejsan
Idag var det Måndag igen då ju, jag hade det riktigt svårt att gå upp! haha. Jag ställde mig i duschen och vaknade till lite och sen sminkade mig, håret hann jag inte fixa så det fick vara krulligt idag. Tog mopeden till skolan eftersom att vi slutar lite tidigare på måndagar och det är hemskt tråkigt att vänta på bussen som går tio i fyra. Idag slutade vi ungefär tjugo i två. Vi hade ett skitjobbit nationelltprov i biologi. Det var ett praktiskt prov och det innebar att man var tvungen att springa intervallträning och sedan ta pulsen! Min kondition är verkligen inte den bästa, haha. Aja, tog moppen hem tjugo i två och sen har jag ätit och kollat lite på tv, nu tänkte jag strax gå ut i stallet , fixa lite och sedan rida. Måste bara hitta mina hörlurar till mobilen! Det är hemskt tråkigt att mocka utan musik & min Ipod ligger på laddning. ;o
  Imorgon ska jag träna lille Ulisco för Ansi (Ann-Sofie Oskarsson) vid Björnöslott, det ska bli jättekul!



HAHAHAHAHAHAHA, jag kan inte sluta skratta åt Jenny på den här bilden!
vi alla älskar Jenny! :* hon lyckas alltid med det omöjliga!

puus&tack för dagen.
linnea


grattis jill


GRATTIS PÅ 18 - ÅRSDAGEN! <3

- en väldigt gammal bild.

tävling

TÄVLING MED ULISCO

Idag var jag i Nybro och tävlade med Ulisco. Först startade vi 1,05m hoppningen och där gick vi nolla med en tid som räckte till en fjärde placering. Andra klassen var en 1,10m hoppning och där gick vi också felfritt och i omhoppningen tog jag ut svängarna och så eftersom att det bara var min andra 1,10 hoppning. Så tiden räckte till en sjätte placering. Jag är super nöjd med honom, han är verkligen en stjärna! Oh, herre gud ni skulle sett ärevarven, han var helt knäpp! haha, upp&ner och höger&vänster, allt på samma gång. Men det är kul, haha. Nästa tävling är troligen den 6 juni då det är klubbmästerskap sen den 7 juni i Ronneby tror jag. Efter det får vi väl se om vi ger oss på någon regional tävling! :)

Ikväll ska jag vara en slöfis och bara ta det lugnt och så, tycker att jag förtjänar det efter helgen! (aaa'  Sätter mig nog framför en film med en kopp varm choklad. myyyys.


Ulisco & Linnea! <3

weekend

shit vart har alla mina besökare tagit vägen? ;o
jag måste nog komma på något bättre & roligare att blogga om.

Tordag; Första metardagen i Ödevata. Jag, Annie ( & lite David ) höll i ponnyridning hela dagen, vi tjänade faktiskt ihop ganska mycket pengar som går rakt in i ungdomssektionens kassa. höhö. & jag blev intervjuad också ;O haha, Emmaboda tidningen nästa skulle jag tro. Vid fyra tiden åkte vi + två av davids jobbarkompisar ut med båt och fiskade, haha jag förstår om dom aldrig mer vill fiska med oss! Efter det åkte jag hem och red och Annie åkte hem till sig och red, några timmar senare möttes vi upp på pizzeria viktoria. Vi halv tio kanske bestämde vi oss för att köra in till nybro och kolla streetracet där. Så det gjorde vi och vi var väl hemma igen vid tolv tiden och då var jag helt slut! haha.

Fredag: Stack hemifrån kvart över sju på morgonen med ett fullastat släp. Mot lundegård på Öland och tävling med Chucky, min ponny. Första klassen var han övertaggad och stack för mig så vi fick ett pet. I andra klassen var vi dubbelnolla och blev femte placerade, skit bra runda! Tävlingen var på gräs vilket jag tycker är grymt kul, hinderna var fina och banorna bra! Jag har verkligen inget negativt att säga om ölandshoppet. Skit kul är det att tävla där!
       På kvällen stack jag med min cooling moped till Lindås. Det skulle bli myskväll hos Jenny. När jag kom (ca 50 min försent) var dom fullt igång med grillningen. Vi åt ugnspotatis och grillkött (gjort i stekpanna, för ingen var bra på att grilla) hahaha. Vi satt och pratade och lite senare gick vi en runda i Emmaboda, där vi inte kände oss välkomna för fem öre ;O höhö, vi träffade iaf några trevliga människor som vi pratade en stund med. Framåt ett tiden gick vi hemåt, hemma blåste vi upp madrassen och somnade som stockar på direkten. Eller det gjorde jag iaf.

Lördag: Jag vaknade upp hos Jenny kl. 11.24 för att vara exakt, hehe. Då var det bara Jenny kvar, de andra hade visst åkt medans jag sov. Vi låg och pratade en stund sen körde jag hem. Nu sitter jag här och tar det en massa lugnt och snart ska jag gå ut och fixa inför tävlingen med Ulisco i morgon.

jag ska försöka uppdatera mera och oftare. Men det säger jag ju alltid! haha
pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

onsdag

Hörde ni åskan idag? :O
fyfan, jag är livrädd...
Det började när Annie & jag satt ute på en bänk och skrev manus till cabarén, det började verkligen pissregna. Det regnade väl några timmar och när jag kom hem vid kvart över fyra hade jag inte så stor lust att åka på träningen kan jag säga. Vi tränar ju i en padock, utomhus! Men när vi kom till nybro var allt torrt, det hade varken regnat eller åskat där. Träningen gick kanon med båda hästarna så nu är jag taggad inför tävlingarna..

HA-HA-HA, idag vid matbordet tänkte jag på den där låten, dom sjunger typ svenne banan eller nått sånt? Men jag kom inte på att det var just " svenne banan" de sjöng utan jag sjöng "skala banan" och tjatade på Olle att han skulle komma på vad dom egentligen sjöng. Då börjar ungen sjunga " ålla banan, ålla banan..." haha, jag skrattade så jag låg dubbelvikt! Han fattade ju såklart ingenting och undrade vad jag skrattade åt. Han är för söt!

Nu kom precis Felicia m.fam & det blir väl bara lite myspys ikväll skulle jag tro.
Ha det så bra! :)

sanningen

7 sanningar om Linnea Johansson

1. Jag lyckas alltid säga fel saker vid fel tillfällen!
2. Jag blir inte arg ofta men när det väl händer är det ordentligt.
3. Jag har väldigt lätt för att lära mig saker, varken jag vill eller inte.
4. Jag har brutit fyra ben i kroppen och råkat skära av min tummspets. (klantig?)
5. Jag hatar att städa! haha, men vem gör inte det?
6. När jag var liten blev jag ledsen när Ebba kallade mig Linnea Snoppsson.
7. Jag älskar mina hästar och kommer aldrig att lägga av med ridningen.


nittondemaj

Tjabba snyggingar!
Nu sitter jag och Felicia och myser i en sackosäck med datorn i knät. Jag sover hos henne i natt!
Idag har vi varit i storstaden Växjö och shoppa lite, blev ingen avslutningsklänning som jag hade tänkt men jag hittade lite annat i stället. Imorgon är sista skoldagen för veckan och det är skööööööööönt!

puss&godnatt


Felicia, Linnea & Beata. <3


måndag

Hemma från skolan, vi fick sluta tidigare så jag bad pappsen att komma och hämta mig så det gjorde han. Jag var hemma typ klockan tre. Nu har jag ätit och lite så, blippat igenom datorn och polenbilderna jag fick av malin på en cd-skiva idag. Lägger nog upp dom någon dag när jag inte har något bättre för mig. :) Aja, jag kan ju berätta att biologiprovet var inget att skryta med. haha, sket helt i sista sidan, fyfan tur att lärarna lovade att de inte kunde sänka betygen! Vi satt inte kvar så länge på provet någon av oss så sen gick vi till Fenix och tog en fika eftersom vi hade två och en halv timme tills nästa lektion. myyyyyyyys!

OH, är det gött väder eller vad? ;O  hahaha, det ska bli så härligt att gå ut i regnet och rida två hästar (eller inte?). Får se hur det blir med den saken, jag kanske bara fixar med dem lite så får dom stå i dag. Fan, de skulle verkligen behövas rida nu inför tävlingarna i helgen! 

jag har verkligen noll idé vad jag ska skriva om men jag hoppas att jag kan uppdatera bloggen ikväll med ett intressantare inlägg. 

pusssss ;*

mot måndag

MONDAY IS COMING THE DAY I HATE...
Imorgon inleds dagen med ett nationellt prov i Biologi, vilket är sjuk eftersom vi fick slut-betyg i det ämnet innan höstlovet. Hur tänker dom som sitter och bestämmer det här egentligen? Vi har ju inte en chans att få bra betyg på det här provet, inte jag iallafall, jag minns inte någonting. Åh, ursäkta men jag blir så irriterad på sånt här, det är så himla klantigt gjort. Vi får hoppas att vår biologi lärare Mikael är snäll och rent av strutar i de här proven och låter oss behålla våra betyg.

Nehe, nu ska jag ner och mysa med familjen, äta varma mackor och titta på Så ska det låta! haha, jag vet, det är för gamlingar men ärligt talat tycker jag faktiskt att det kan vara ganska kul att sitta och lista ut låtar och sjunga med. Roligast är nog när man kommer på låtarna innan dom på tv, då blir jag stolt! haha. Jag är tönt, i know.

puss&godnatt


JAG ÄLSKAR DIG BBY


chucky





Bilder från tävlingen i Torestorp-Kristvalla, 9 maj.
Chucky & jag
<3

sjuttondemaj

Tjabba, Tjena, Hallå!
... vi säger så.

åh, jag hatar att vara förkyld. Näsan är helt igentäppt och halsen är tjock och kittlar men det är iaf hyffsat klart i huvudet idag vilket är skönt. Nu sitter jag med datorn i knät och myser i soffan framför Ugly Betty, tittar inte så mycket men det blir iallafall inte lika tyst i huset när teven står på. Ida är här någonstans också, pratar i telefon skulle jag tro. Idag har jag ätit väldensgodaste mat! Potatis & köttgryta, såndär som tar en hel evighet att göra. M-m-m va gott det är!


linneajohansson


italien


snyggingbild, haha
bilden är tagen på gränsen mellan österrike & tyskland i Örnnästet, hitlers "sommarstuga".

Jag tror jag har glömt att berätta att Italienresan är bokad!
uh, jag älskar det landet. &  med gullplutten kan det ju inte bli annat än en underbar resan?

latmask

En lördag.
Idag vaknade jag av att Olle kom uppspringades med telefonen i högsta hugg och skrek att jag skulle svara. Det var Annie som ringde och frågade om jag skulle med till Strippen. Då kände jag inte riktigt för att åka dit för att jag var så tjock i halsen och seg i huvudet, var mer taggad på att ta det lugnt då faktiskt. Så jag stannade hemma och segade framför fjärde sesongen av Desperate houswifes hela dagen fram till klockan sex då jag gick ut till mina hästar. Jag red båda två och dom hade gryymt mycket överskottsenergi. Det gick hyfsat bra ändån tycker jag, men nu är jag totalt slut i huvudet. Tittade nyss om jag hade feber men termometern visade 34.6 precis som vanligt, jag tror inte att jag kan få feber! konstigt. Men iallafall, jag har ju morgondagen också att ta det lugnt och krya på mig så skiten ska nog snart vara borta får vi hoppas. Sen är det ju faktiskt bara tre dagar i skolan denna vecka vilket gör att det inte känns lika jobbigt att det snart är måndag, höhö.

vi hörs & syns
dt kommer fler polen bilder senare.


förstrippen



EMMABODA FÖRSTRIPP! <3

polen

POLEN

Nu är vi tillbaka igen, kom till emmaboda 23.00 igår kväll.
Resan har varit bra, vi har haft kanonkul.
Vår grupp hade en enormt bra guide på Auschwitz och på Auschwits-Birkenau, det var jätte intressant men hemskt att se. Jag tror fortfarande inte att min hjärna har kopplat vad som hände på de platserna vi besökte, det är så overkligt.


Auschwitz


Auschwitz


Auschwitz

Tyvärr så fick man inte ta kort inne i bygnaderna på Auschwitz men jag kan berätta vad man fick se. Man fick se ett helt rum fullt av de hår som blev bortklippt från människorna, hur mycket skor som helst och det var ändå bara 2 % av alla, resväskor med namn på. Vi fick se kort där det stod vilken dag de anlände och vilken dag de dog, en del överlevde bara några dagar, det är så hemskt!


Auschwitz - Birkenau


Auschwitz - Birkenau
toaletter


Auschwitz - Birkenau
sängar, guiden berättade
att de som ungefär 10 st i varje.

Vi besökte en saltgruva också, där man inte fick ta kort. Den rundturen var nog det tråkigaste jag hade varit med om. Den var i två & en halv timme och vi hade en guide som sög på engelska och lät som ett inspelat band. haha, det var fruktansvärt tråkigt!

Nu lite bilder från resan, en resa tog ungefär 25,5 timmar, underbart!


Bussresa till Ystad - 3 timmar


Båtresa, Ystad - polen - 7 timmar
+ tågresa 14 timmar


guidehörlurar&snyggingvänner


Annie & Melinda


Fredrik & Erika

Nu orkar jag inte lägga in fler bilder, det kommer kanske senare eller någon annan dag.
Hejsålänge.


POLEN

Hellu!

Imorgon på morgon åker jag och alla andra nior från Bjurbäcksskolan till Polen.
Jag kommer troligen skriva mycket om det när jag kommer hem sen. Förhoppningsvis tar jag mycket bilder också!
Vi kommer hem igen på natten mellan torsdagen och fredagen.

Ni får ha det så bra sålänge så hörs vi i slutet av veckan ju! ;D
PUSSSS




IDAG HAR DEN HÄR SNYGGINGEN TAGIT KONFIRMATIONEN!
GRATTIS GULLET! <33


grattis



GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA HÄST!
                 JIMBY GIRL
<3
Jimby Girl var min första ponny, hon är en c-ponny och jag har fortfarande kvar henne, men just nu är hon uthyrd. Jag är ju då lite för lång för att rida henne. 
 
Igår tävlade jag ju Chucky, min D-ponny.
I första klassen 0,90m vann vi!  i andra klassen 0,90m petade vi första hindret för att jag glömde hålla ytter i svängen mot och då kom vi lite i obalans. Väldigt retfullt! Men resten gick skitbra.
Jag är iaf jätte nöjd med den tävlingen men nu har vi ingen tävling förrän om två veckor och då är det lundegård på öland som gäller! :D



- Bilder från tävlingen kommer när jag har fått dem skickade till mig. :)

bloggar senare. TJOHEj

moppe&glass

Nu sitter vi här hos Annie!
myspys kväll, <3












snyggingbilder, varsågoda! haha

puss

degar

tjoho
Nu sitter jag här igen och degar. Jag har funderat en stund på om jag ska sätta mig nere hos resten av familjen och kolla på hockeyn, Sverige - Kanada. Men jag känner inte för dt faktiskt, jag har en känsla av att sverige förlorar, men dt får vi inte hoppas. Sen har jag också funderat på om jag ska sätt mig och kolla på desperate houswifes och det lutar faktiskt åt det. oh, det är så bra. Jag är helt beroende.
 mm, intresseklubben antecknar! (töntvarning?)
tråkigaste inlägget ever.

BYEBYE


I love you
malin, jenny, (seriösa) annie & ebba

home

Nu är jag hemma efter typ världens segaste&kallaste skoldag (?)
ah, jag är så seg i huvudet och grymt trött. Lägger mig nog i soffan och drogar desperate houswifes hela kvällen, mamma är gull och har köpt den 4 sesongen nu, <3
    Men först ska jag såklart ut till hästarna och ser hur dom mår, fixa inför tävlingen imon, om det nu blir någon! ;s



Erika & jag för väldigt länge sedan. <3

Idag efter skolan följde jag med Erika hem, det va hemskt länge sen vi hittade på något sist. Efter skokan cyklade vi ner till Konsum (erika cyklade, jag åkte (a)) haha, köpte vindruvor, kiwi och litelite godis. Sen satte vi oss och kollade på det desperate houswifes programmet som båda hade missat i tisdags. Det var väldigt klurigt av henne att spela in det tycker jag, inte något jag hade kunnat komma på! ;o vi satt där med våra nyttigheter & efter det så spelade vi wii fit. HAHA, det var ju jobbigt om något! Vi utmanade tränaren på massa saker & ägde honom hela tiden. coola som vi är! (h)

Aja, nu får jag väl ta tummen ur röven och dra mig ut i stallet, det är så tråkigt väder så man har ju ingen lust! :O
men sånt som måste göras ju.

Jag bloggar nog senare skulle jag tro!
- sånt som märks!

hejsvejs

aah

Nu har jag verkligen ingen lust att blogga!
EN DUM DAG!

Linnea


nationellaochkalmar

Dagen började med  ett nationellt prov i matte, C-delen!
HA-HA, det gick sämst! fick totalt hjärnsläpp. Men det blir nog ett G iallfall :)
Hoppas bobby inte säker mig på grund av det isf (a' skulle kännas retfullt!


Oh, vadå gammal bild? & suddig.

Jag gick från provet ca kl. 10. 00 då gick vi tjejer till fenix & fikade räkbaguetter, kärlek! <3
Det är så underbart gott ;O höhö. Vid 12.31 tog Annie & jag tåget in mot Kalmar.
Fick faktiskt en heldel köpt men ingen avslutningskläning, hittade ingen, det var ju helt utplockat.
aja, det löser sig ju, det är länge tills vi slutar! (a)
Dagen har iaf varit MYS!
godmat & mycket glass och shopping. lovely!
Nu sitter jag här, & varför då? när jag har typ hur mycket som helst jag borde läsa.
Men jag skiter i det, jag orkar inte. Allting löser sig så provet går nog bra imon iallafall.
TACKFÖRIDAG, SLUTFÖRIDAG!
linnea


pluggochstad

Åh, nationellt prov i matte imon! Wiiho?
fyfan,  hallå ig! Det känns som att allt kommer gå åt pipsvängen! haha
Religionsprov på onsdag också. inte stort alls ju! huh.
aja, det löser sig alltid. Jag får kolla på det lite imon för jag orkar inte nu.
Förresten man kan väl inte plugga till nationella i matte? (aa'
höhö, dt orkar jag inte göra iaf känner jag.
Dax att börja lära sig att plugga inför gymnasiet kanske?
- Nej, jag klarar mig nog. ;)




En suddig bild på annie & mig från göteborg - `09

Imorgon åker Annie & jag in till Kalmar med 12.22 tåget, i think.
oh, jag behöver så mycket, men kommer troligen glömma att köpa
hälften som vanligt (a) Kommer alltid på en massa saker jag har glömt
att köpa på tåget hem. FÖRSENT!

måndag

Nu sitter jag framför teven, kom hem för en stund sen.
Pappa har köpt en ny dator idag, skitsnygg måste jag säga!
Han är inte hemma nu sp jag lånade den lite, annars ska det vara hans jobbdator. hehe

ikväll är det us möte uppe på ridklubben, ska bli trevligt men det är mycket att ta i tur med.
Men det brukar gå smidigt och lätt :) Sen får vi se om Annie kanske sover här och sen färgar mitt hår.

Hejsvejs.

inga bilder

Det blir inga bilder från igår kväll.
sry, men dom var grymt mycket fulare än vad jag trodde! ;o
HAHAHA


helg

Nu är jag precis hem kommen från Emmaboda.
Idag har vi bara suttit & segat, vilket var grymt skönt!
Vi kollade lite på film &så. Sen bestämde vi oss för
att dra in till Emmaboda och käka pizza.
Jag, Annie & Melinda delade på en vesuvio med
kebabsås, mums, höhö (a)
Sen inväntade vi Melindas hemtåg som skulle gå
vid 15.32. Efter det blev jag hem skjutsad av Annie
& David och nu sitter jag här och väntar på att restan av
familjen ska komma hem.
Mamma & pappa har ju varit i skåne över helgen och
Olle har varit hos en kompis, dt har varit lugnt och skönt
här hemma!

Men nu är det slut på det lugna, de kommer hem närsomhelst
& jag ska väl snart ut och rida skulle jag tro. Funderade på att
fråga mamma om vi skulle ta varsin häst och rida en lång skogsrunda.

Ikväll ska jag iaf häcka framför en film med en kopp varm O'boy
och sen gå och lägga mig tidigt.

TACK FÖR EN TREVLIG LÖRDAGKVÄLL ALLIHOP!
bilder kommer senare.

godnatt

GODNATT & SOVGOTT!

önskar
Linnea, Annie, Melinda & David

uhlalala i love you baby

Nu har jag städat & dammsugit mitt rum, hur tråkigt som helst verkligen! ;o
Men ikväll kommer iaf de bästa hit & det blir myskväll för hela slanten :*
God mat & massa prat! <3
lätt värt att städa för om man säger så.

Nu ska jag ut & rida min underbara ponny, Chucky.
Jag har en känsla av att det kommer att gå fort idag eftersom jag inte hann rida honom igår, haha. Men det är alltid kul med lite bus tycker jag :)) Han är iaf världenssötaste & bästa ponny man kan tänka sig!


<3

LINNEA

?

Kan någonting bli rätt någon gång?
Åhå

feliciaärminsötfis



SOLSOLSOL, & massa solande blev det för oss! :*
Vi hade lite picknick sen satt vi och pratade en massa, myspys verkligen.
Framåt kvällen blev det kallt så då tog vi ut filtar och satt ute på handdukar
i gräset och mös. Vi har bestämt att på söndag blir det pannkakstårta för
vår del, haha, lite filmmys &så! :)

picknick i gräset.

Nu känns det att det snart är sommar på riktigt!
& jag älskar det!


valborg

Första maj idag, snart sommar nu ju (aa'
Igår vid halv sju tiden åkte jag in till Emmaboda, till Annie & David. Vi ringde dit lilla pizzan och åt en massa mat  &så. Vid klockan 20.28 gick tåget mot nybro. När vi kom dit så va dt inte en människa där så vi gick och hälsade på vår tränare Nils, hehe. Vid tio tiden gick vi ut igen, träffade massa trevligt folk! ;D Vid ett tiden bar det av mot emmaboda för att sova. Men kvällen var iaf väldigt rolig tycker jag! Tack för det! ;*


En gammal bild från Emmabodafestivalen -' 08
ANNIE & LINNEA

igår tog jag även bort stygnen i tummen, haha annie var helt körd i huvet inne hos doktorn! haha! typ: - eh, vad gör den här knappen? (trycker) - oj, ojsan, HAHAHAHAHAAA! & doktorn bara skrattade hela tiden. Inget vidare stöd där inte, haha, jodå men det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Men nu är iaf tummen hel igen, men det tar väl ett tag till tills den blir som den ska.
      Idag blir det iaf bara att städ för min del, åka upp och handla lite till myskvällen imon! ;D alltid kul jö.
Kanske kommer nått mer inlägg today, vem vet?!

PUSSSSSSSSHEJ!


RSS 2.0